ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Ο Δρ. Πετρόπουλος Κωνσταντίνος γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας. Είναι απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με Άριστα.

Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης με πανελλαδικές εξετάσεις το 1991 και αποφοίτησε με Λίαν Καλώς το 1997. Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του κατείχε την υποτροφία του ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Ειδικεύτηκε στο Νοσοκομείο Πατρών «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» και απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Μαιευτικής - Γυναικολογίας το 2006.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Πύργο Ηλείας, όπου διαθέτει ιδιωτικό ιατρείο. Είναι παντρεμένος με την παιδίατρο Έφη Xρηστάκου και πατέρας δυο αγοριών.

Είναι μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου. Κατέχει πιστοποίηση εκτέλεσης διαγνωστικών κολποσκοπήσεων.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει λάβει μέρος σε πολλές επιστημονικές ανακοινώσεις και ημερίδες και έχει συμμετάσχει σε πολλές επιστημονικές εργασίες που έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης των κλινικών «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» στην Πάτρα και «ΡΕΑ» στην Αθήνα, όπου και πραγματοποιεί τοκετούς και γυναικολογικές επεμβάσεις.

Συνεργάζεται με πληθώρα κέντρων εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Αθήνα.